Joulumielellä

Syksy alkaa vaihtua talveksi. Meillä se tarkoittaa sitä, että tallihommat vievät yhä enemmän aikaa ja voimia. Perushommien lisäksi siivoamme tarhat kahdesti päivässä ja nyt onkin ollut aika raskaat olosuhteet siihen hommaan, vaikka nopea lumentulo piristi kivasti kirkastamalla synkkiä iltoja. Lumen myötä joulukaan ei tunnu enää niin kaukaiselta, eipä siihen enää olekaan kuin hassut neljä viikkoa!

Syksy on sisältänyt monenlaista tohinaa; on valmentauduttu Jennyn, Rosalin ja Heidin johdolla, kurssiteltu ja käyty varsanäyttelyissä Sofian kanssa. On touhuiltu varsojen ja koirien kanssa sekä heppakerhoiltu. Vielä on edessä muutamat valmennukset ja ensi lauantain pikkujoulu ennen kuin hiljennytään heppojen kanssa yhdistetylle rokotus- ja  joululomalle. Normaalit tunnit jatkuvat kuitenkin sään salliessa aina aatonaattoon saakka.

Elias kärryttelemässä
Elias kärryttelemässä
Sofian ajo-opetusta
Sofian ajo-opetusta

Sofian näyttelyreissu sujui mukavasti. Matka meni hyvin, kun Sofialla oli turvamiehenään traikussa ihana Napsi-ruunamme. Näyttelypaikalla  energinen neiti aiheutti vauhdikkailla käänteillään ensin harmaita hiuksia muille esittäjille ja lautakunnalle. Oman vuoronsa aikana se kuitenkin rentoutui ja poseerasi lopussa oikein nätisti. Tuloksena Sofialla oli sama 3+ -palkinto kuin veljelläänkin. Erityisen tyytyväisiä olimme siihen, että tamma sai kehuja hyvästä kaulastaan ja erityismaininnan ”hyvinhoidetty varsa”. Kunhan vielä saadaan rutiinia reissaamiseen lisää, niin toivottavasti tytsy malttaa esittää liikkeensäkin vähän rennompana.

12140737_10153752047133023_1016306711294505521_n
Sofia 2v.
Sofia poseeraa Teivossa Riitan kanssa
Sofia poseeraa Teivossa Riitan kanssa

Pari viikkoa sitten meillä oli tallilla estekurssi, jossa harjoiteltiin b-merkin esterataa. Kurssin lopuksi kaikki ratsastajat vielä suorittivat radan. Ratsastajat saivat mukavasti lisärutiinia esteille ja näimme varsinkin sunnuntaina tosi hyvää yhteistyötä ja rentoa, tyylikästä esterastastusta. Merkkisuorituskursseja on tulossa ensi vuoden puolella lisää.

Lauantaina vietämme tallin pikkujoulua klo 12 alkaen. Ohjelmassa on ensin ulkona kouluratsastuskatrilli, keppihevosten estekisat ja hauska kaksintaisteluratsastus. Ohjelmanumeroiden jälkeen siirrymme sisälle jatkamaan Pikkujoulujen viettoa joulupuuron, perinteisten palkitsemisien ja mukavien yhteisleikkien merkeissä. Ulkona tapahtuvaa ohjelmaa ovat kaikki tervetulleita seuraamaan ja sisälle pikkujoulun viettoon ovat tervetulleita kaikki asiakkaamme perheineen. Ilmoittautumisia pikkujouluihin vastaanottaa Riitta. Muista pukeutua ulos lämpimästi ja varata mukaan max. 5e arvoinen pikkupaketti ja tonttulakki!Marjo-ja-Seppo-haat-1-2

Pikkujoulutunnelmia 2013
Pikkujoulutunnelmia 2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>