Kesäleirit 2017, vielä ehtii ilmoittautua

Pajalan kesä 2017

• 12.-16.6. Junnujen päiväleiri ma-pe
Leiripäivään klo 10-15 sisältyy hevostaitojen opiskelua teoriassa ja käytännössä, lounas, sekä n.1,5h ratsastusta. Tähän leiriin ei kuulu majoitusta. Hinta 280e.
• 26.-30.6. Yleisleiri ma-pe
Ratsastusta yhteensä n. 9h. Lisäksi hevostaitojen opiskelua teoriassa ja käytännössä, sekä muuta mukavaa oheisohjelmaa. Yleisleirillä voidaan leiriläisten toiveiden mukaan treenata koulua, esteitä ja maastoilla. Leirin lopussa järjestämme leirikisat. Hinta 360e. Hintaan sisältyy myös ruokailut ja majoitus.
• 3.-6.7. (ma-to) Koulukurssi, sisältää yhteensä 6 tuntia ratsastusta tehokkailla pienryhmätunneilla (1,5 tuntia/ päivä) ja lisäksi yhden teoriatunnin. Hinta 150e, kurssiin ei kuulu ruokailuja tai majoitusta. Kurssin teemana on kouluradan ratsastus, ja kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua pe 7.7. järjestettäviin kouluratsastuksen harjoituskisoihin tallillamme.
• 7.7. (pe) Kouluratsastuksen harjoituskisat
• 10.-13.7. (ma-to) Estekurssi, sisältää yhteensä 6 tuntia ratsastusta tehokkailla pienryhmätunneilla (1,5 tuntia/ päivä) ja lisäksi yhden teoriatunnin. Hinta 150e, kurssiin ei kuulu ruokailuja tai majoitusta. Kurssin teemana on esteradan ratsastus, ja kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua pe 14.7. järjestettäviin esteratsastuksen harjoituskisoihin tallillamme.
• 14.7. (pe) Esteratsastuksen harjoituskisat
• 28.-30.7. (pe-su) Viikonloppuleiri Rosali Kivitien opetuksessa
Opettajana leireillä ja kursseilla toimii ratsastuksenohjaaja Virpi Lepola, ja ratsuina kiltit, koulutetut opetushevosemme (5 isompaa suomenhevosta, yksi pienhevonen ja risteytysponi). Osallistua voi myös omalla hevosella. Ratsastustunnit pidetään max. 4 hengen pienryhmissä, mikä takaa yksilöllisen opetuksen. Leirin hintaan sisältyy varausmaksu 50e, jota ei palauteta.
Tervetuloa hevostelemaan SRL:n hyväksymällä ratsastuskoulullamme tehokkaassa opetuksessa, maalaistallin tunnelmassa!
Varaukset ja tiedustelut:
Virpi Lepola, virpi@pajalanratsutila.com

Junnuleirin ajotunti

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>