Kisakausi pulkassa

Kisakausi 2016 saatettiin eilen päätökseen meidänkin osalta, kun Riitan kanssa osallistuimme Tampereen Ratsastusseuran koulumestaruuksiin Snapsilla ja Melissalla. Kilpailuja jouduttiin tautiepäilyjen takia lykkäämään kuukaudella alkuperäisestä ja siksi ne olikin siirretty meidän harmiksemme maneesiin. Harmiksi siksi, että meidän maalaishepat eivät ole maneesissa aiemmin juuri kisanneet.

omd91609
Melli ja Snapsi reissussa

Maneesiolosuhteista huolimatta meillä oli kiva reissu, eikä hullumpi tulostenkaan puolesta. Melissa ylsi suomenhevosten koulumestaruuspronssille, vaikka jännittikin tuomaripäädyssä tosi paljon. Snapsi teki tyylikkään ja tasaisen radan jääden Melissasta vain pisteellä ja ollen kokonaistuloksissa neljäs. Melissa kisasi vielä toisessa luokassa (helppo A) seniorimestaruudesta ja olikin sillä radalla jo vähän rennompi. Myös sennumestaruudesta se toi kotiin pronssimitalin ehjällä radalla, vaikka laukassa alkoi jo vähän hyytyä.

omd91431
Riitta ja Snaps Kap
Riitta ja Snaps Kap
Riitta ja Snaps Kap
Virpi ja Broby Melissa
Virpi ja Broby Melissa
Virpi ja Broby Melissa
Virpi ja Broby Melissa
Tuplapronssia!
Tuplapronssia!

Kisakausi 2016 oli meidän kisatiimin osalta varsin onnistunut. Saimme kerättyä arvokasta ratarutiinia useammalle hepalle ja ruusukkeitakin tuli kotiinviemisiksi lähes joka reissulta. Tärkeimpinä sijoituksina mainittakoon Kipinän toinen sija pienhevoscupin finaalissa Ypäjän Suomenratsujen Kuninkaallisissa Maijan kanssa, Snapsin toinen sija helpon B:n luokassa Oriveden kansallisten kakkostason luokassa, Snapsin sijoitus Urjalan Kummajaisissa helpossa B:ssä, Melissan sijoitus helpossa B:ssä Ypäjän kuninkaallisissa, sekä jo edellä mainitus TRS:n mestaruusmitalit.

Maija ja Ipanan Kipinä Ypäjällä
Maija ja Ipanan Kipinä Ypäjällä

Myös kotitallillamme harjoiteltiin kisatilanteita rataharkkojen merkeissä syyslomaviikolla. Oli kiva nähdä treenin tuottaneen tulosta ja monen ratsastajan kehittyneen suorituksissaan. Esteillä näimme monta taidokasta nollarataa ja koulupuolellakin tyylikästä, siistiä ratsastusta.

14858593_1454578194572184_1667186177_o
Rataharkoissa Jessica ja oma poninsa Bettan

Nyt jatketaan tästä hyvillä mielin peruskuntokauteen, tähtäimessä taas kisaradat kaudella 2017. Kiitos valmentajille ja koko tiimillemme kuluneesta kaudesta. Yhteistyömme jatkuu tulevallakin kaudella tuttujen valmentajien Rosali Kivitien, Heidi Elomaan ja Reija Vähätalon kanssa. Toivottavasti tulee säiden puolesta hyvä talvi ja pääsemme treenaamaan säännöllisesti.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>