Opetuksesta Pajalan Ratsutilalla vastaa ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän Hevosopistolla vuonna 2005 valmistunut Virpi Lepola. Virpi on ollut hevosten kanssa tekemisissä jo lapsesta saakka ja työskennellyt hevosalalla valmistumisestaan lähtien.

Opetus tallillamme tapahtuu normaalisti 3-4 oppilaan pienryhmissä. Opetusratsuinamme toimivat koulutetut, yhteistyöhaluiset suomenhevosemme ja ponimme. Tunneilla harjoitellaan koulu- ja esteratsastusta ja välillä tehdään myös lenkkejä lähimetsiin. Haluamme pitää hevosemme herkkinä ja yhteistyöhaluisina ratsastaa, joten pääpaino opetuksessa on erityisesti hyvällä istunnalla ja johdonmukaisella apujenkäytöllä. Meille tärkeää on pitää hyvää huolta työkavereistamme ja siksi Pajalan Ratsutilalla panostetaan erityisesti myös siihen, että hevosten käsittely on aina asiallista ja turvallista. Pyrimmekin, että tallissa on aina henkilökuntaa asiakkaiden apuna myös hevosten hoitotoimenpiteissä, jotka ovat tärkeä osa ratsastusharrastusta. Tallillamme käy myös ulkopuolisia valmentajia, joiden tunneille oppilaillamme on mahdollisuus osallistua.

 Tunnit talvella tai huonolla säällä

Ratsastuskenttämme pyritään pitämään käyttökunnossa ympäri vuoden. Mikäli kuitenkin keli on ratsastuskelvoton, ilmoitamme peruutuksista oppilaille tekstiviestein. Saatamme korvata ratsastustunteja myös teoriatunneilla. Tarkkaa pakkasrajaa tunneillamme ei ole, vaan päätökset tehdään aina tapauskohtaisesti.

Peruutukset

Vakiryhmissä ratsastavien on peruutettava tuntinsa viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä perutuista ratsastustunneista perimme 15€ sakkomaksun ja kokonaan peruuttamattomista tunneista veloitetaan normaali tuntihinta. Mikäli peruutuksia on samalle päivälle paljon, saatamme joutua yhdistämään ryhmiä. Tällöin olemme aina yhteydessä oppilaisiin henkilökohtaisesti.

Vakuutusasiaa

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu ja kaikilla vakiratsastajillamme on oltava voimassa oleva Ratsastajainliiton jäsenseuran jäsenkortti tai Green Card -kortti. Molempiin kortteihin sisältyy tapaturmavakuutus ratsastusta harrastettaessa. Lisätietoa tallilta tai www.ratsastus.fi.

Tiedustelut ja varaukset:
Virpi Lepola, p. 045 675 6561, virpi@pajalanratsutila.com

 

 

 

MAALISKUU, 2019
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

26.3.2019
There is nothing today...